Medzi jedlom a láskou, je jedinečná kuchárska kniha, ktorá v sebe spája lásku k životu, jedlu, zdraviu a prírode. V dnešnej dobe konzumizmu a toľkých možností, kniha ponúka jednoduchý pohľad na tú najprirodzenejšiu stravu zo skutočných potravín, čo najmenej spracovaných.
V knihe sa vraciam k základným potravinám, ktoré sú pre človeka prirodzené a zdravé, a ktoré môžu byť prevenciou pre naše zdravie. Kuchárska kniha obsahuje 100 skvelých receptov rozdelených do 5 kapitol. Nájdete v nej samostatnú kapitolu na základné recepty, ktoré využijete ďalej v celej knihe a naučí Vás si doma pripraviť napríklad kefír, fermentovanú zeleninu, či poctivý vývar. . Rovnako v nej nájdete naše najobľúbenejšie recepty na raňajky, vegetariánske jedlá, jedlá z mäsom a niečo, zväčša sladké, pod zub. Veľa receptov je prirodzene bezlepkových a bez mliečnych, ľahko zvládnuteľných, z tých najdostupnejších zdravých potravín, s obmedzeným množstvom cukru a dôrazom na kvalitu potravín. Jednoducho recepty, ktoré doma milujeme.
Súčasťou knihy sú výživové odporúčania uznávanej českej špecialistky na výživu Pharmdr. Margit Slimákové a články pre udržateľný spôsob života. Každý recept je sprevádzaný pútavým úvodom a citátom, ktoré Vám doprajú kúsok času na zamyslenie.
Spolu s krásnymi fotografiami je kuchárka knihou, ktorá sa nachádza tam kdesi, kde sa stretáva láska k životu a výnimočná chuť jedla. Nenechajte si ujsť toto vzácne spojenie!
Poznámka: Ak si praješ ku objednávke aj kefírové jadro, je potrebné ho vložiť do košíka. Ďakujem za pochopenie.
Počet strán: 224 stran
Počet receptov: 100
Hmotnost: 1.1 Kg
Rozmery: 26 x 20,5 x 2,3 cm
ISBN: 978-80-973440-0-9
Dátum vydania: 10.10.2019
Kategória: | Kuchárska kniha |
---|